Født   05.02.2015
Opdrætter    Kennel Springerdale
Far   FTCh Kidnais Saxon of Birdrowe
Mor   FTAW Buccleuch Liberty

DK FTCh Springerdale Bally Cullane (Jill) er fra eget avl og efter Buccleuch Liberty og FTCh Kidnais Saxon of Birdrowe. Jill er en rigtig smart og godt bygget tæve, som søger i alle typer af terræn. Hun har lige fra hvalp været helt vildt med at apportere, og dette har været med til, at træningen af hende har været nemt og en stor fornøjelse. Hun er ligeledes eminent til at "tage løbere". Allerede på den første fasan, der blev skudt over hende, hentede hun en meget stærk løber efter at have være på sporet af den over flere hundrede meter. Den evne er normalt noget som spaniels får gennem flere års erfaringer.

Hun har et dejligt temperament og er super nem at fører. Jill har fået 17 vinderplaceringer på vinderklasse markprøver, hvilket vidner om utrolig stor stabilitet gennem flere sæsoner. En stabilitet man ser hos meget få hunde.

Jill vandt sin første åbenklasse markprøve på Møllerup Gods i januar 2018 og samme år i oktober, blev hun prøvens bedste hund, i sin første vinderklasse markprøve, med en 2. vinder på Astrup Gods. De to første sæsoner af sin markprøve karriere lå hun lidt i skyggen af sin et år ældre halvbror Dk FTCh Springerdale Del Gardo. Jill fik sin først 1. vinder i oktober 2020 på Ålholm Gods. Derefter blev alle prøver resten af året aflyst pga. Corona, hvilket var meget ærgerligt for netop det år, hvor hun havde sin bedste alder og var i topform. Efter 16 vinderplaceringer i vinderklasse, lykkedes det Jill den 13. november 2022 - at få den sidste 1. vinder og hun kunne dermed pynte sig med titlen Dansk Field Trail Champion. Jill havde været tæt på mange gange, men manglet lige det sidste held. Hun har fem 2. vinder placeringer, heraf er én tabt i et run off om første vinderen. Hun har to anden vindere, hvor hun har været bedste hund på prøven. Jill er en af de hunde, der har fået flest vinderplaceringer i vinderklasse, så hun har været utrolig konstant i sine præstationer. Bare det, at hun i en alder af tæt på 8 år, stadig havde niveau til at vinde en vinderklasse markprøve, vidner om en helt ekstra ordinær hund ... der er ikke mange som i den alder og med den erfaring stadig kunne føres på markprøver med succes. Jill er en drøm at skyde over, fordi hun er så ærlig og let ført.