Kennel Springerdale

Kennel Springerdale er ejet af Malene og Lars Meincke. Kennelen er beliggende på Midtsjælland, på gården Knudsbjerg. Jorden omkring gården er meget kuperet med store højde forskelle og fremstår som er lidt af en naturperle. Til gården hører 16 ha jord.

Kennelnavnet stammer fra vores bryllup, hvor gæsterne var igennem forskellige konkurrencer. Én af dem var at komme med navneforslag til vores kennel. Begrundelsen for vinderforslaget var, at vores hus ligger højt med en fantastisk udsigt mod vest gennem en lang dal, og den engelske udtale og ordet springer, kom selvfølgelig af, at vi havde en masse engelske springer spaniels, - simpelt og genialt :-)

Vi har haft mere end 40 FT spaniels gennem de mere end 30 år vi har trænet hunde. Hundene bliver brugt til både jagt og markprøver, og træning af disse fantastiske jagthunde er gået hen og blevet vores passion. Vi har pt. 10 spaniels.

 

Vi er begge uddannet og fungerende licenstrænere i Klubben for FT Spaniels. Lars har været formand for klubbens træningsudvalg og er en af de bærende kræfter bag uddannelsen af klubbens nye trænere. Malene er aktiv medlem af Træningsudvalget og er valgt ind i bestyrelsen som tiltræder efter næste generalforsamling.

 

Vi bruger og forhandler et tysk super kvalitets hundefoder fra Icepaw.


Kontakt

 

Ejere Malene og Lars Meincke
Vej Skjoldenæsvej 263
PostNr 4330
By Hvalsø
Telefon    + 45 22 78 15 01
   
Email Kennel@Springerdale.dk

SortbjælkeMaleneSortbjælkeLars til kontakt info